avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Restrictia ref achizitii publice - autovehicule peste ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Restrictia ref achizitii publice - autovehicule peste 1800 eur cu TVA si 1600 cmc - mai este valabila?

Buha ziua, as dori sa aflu daca restrictia achizitiilor de autovehicule de catre institutiile publice mai este sau nu in vigoare...Ultima informatie era ca institutiile publice nu au permisiunea sa achizitioneze autovehicule cu un pret mai mare de 18000 eur cu TVA (echivalent in lei) si capacitate cilindrica mai mare de 1600 cmc....Informatia este foarte utila in special celor care ar dori sa achizitioneze masini electrice sau plugin hibrid electrice (cu preturi peste limita mentionata)...In plus, daca aceasta restrictie mai este in vigoare, cum se aplica legea achizitiilor publice verzi (in vigoare, valabila si pt vehicule verzi???) Multumesc pentru un eventual raspuns.....cat mai curand posibil.

Alte discuții în legătură

Am voie la 16 ani sa merg cu o motociclete de 125 cmc andruskanu andruskanu salutare... vreau sa stiu daca la 16 ani pot sa merg cu o motocicleta de 125 cmc ??? daca nu, care este capacitatea cilindrica maxima la motociclete/scutere ... (vezi toată discuția)
Incadrare capacitate cilindrica motor rotativ proiectareconstructii2007 proiectareconstructii2007 Buna ziua! Sunt posesorul unui autoturism Mazda RX 8, cu motor rotativ de 2x654 cmc, asa zice fabricantul. Registrul Auto Roman are insa alta parere, a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa 15.02.2010 Pilu Pilu Buna seara, 1. As dori sa intreb daca stie cineva, daca se admit cererile de chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare pentru autovehicule ... (vezi toată discuția)