avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare taxa de timbru ptr. activ. jocuri de noroc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare taxa de timbru ptr. activ. jocuri de noroc?

ma puteti ajuta sa gasesc legea prin care s-a renuntat la plata taxei de timbru monumentelor istorice pentru cei care desfasoara activitate de jocuri de noroc? am inteles ca s-a renuntat la taxa dar nu gasesc actul prin care s-a facut aceasta modificare. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 12:14, 30 August 2009
Consultati:
- O.U.G. nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 439, din 26 iunie 2009
- H.G.nr. 870/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 528, din 30 iulie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru social brook3013 brook3013 Buna ziua, Vreau sa stiu daca s-a abrogat taxa de 10% de timbru social asupra jocurilor de noroc? Cu ce data s-a abrogat? Multumesc (vezi toată discuția)
Contab. jocuri de noroc PUFACONT PUFACONT Cum se tine evid. contab. pentru jocuri de noroc, cum se impoziteaza venitul? cum se conteaza in ce grupa de venit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Legislatie pariuri sportive allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, ce cuprinde legislatia in vigoare, privind pariurile sportive? Legi, ordonante etc. Va multumesc. (vezi toată discuția)