avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen cumparare si instalare sisteme de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen cumparare si instalare sisteme de supraveghere

Buna ziua!
Puteti sa ma sfatuiti, va rog, doresc sa adaug ca obiect de activitate instalatii sisteme de supraveghere (cod caen 432) insa sistemul de supraveghere va fi cumparat tot de mine si facturat odata cu efectuarea serviciilor de instalare la un pret mai mare. Pentru aceasta voi avea nevoie de un alt cod caen? Precizez ca sunt srl-d si nu am voie sa am mai mult de 5 coduri caen pe care deja le am.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaBocanu , utilizator 09:24, 11 Octombrie 2016
Buna ziua,

Instalarea sistemelor de supraveghere corespunde codului caen 4321- lucrari de instalatii electrice. In situatia in care acest cod caen trebuie adaugat la obiectul de activitate al societatii dvs., pentru a nu depasi numarul maxim de coduri caen permise, puteti inlocui unul din coduri cu cel potrivit activitatii dvs.
Va multumesc din suflet ptr raspuns. Acest cod caen il am deja doar ma intrebam daca ptr faptul ca eu cumpar si "revand" acest sistem de supraveghere imi trebuie un alt cod caen in afara de 4321. Imi cer scuze poate nu am fost clara. Puteti sa ma sfatuiti si in privinta asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Coduri caen adaugate gresit, help! kosty000 kosty000 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator. Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)