avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TAXA JUDICIARA TIMBRU -RASPUNS LA INTAMPINARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TAXA JUDICIARA TIMBRU -RASPUNS LA INTAMPINARE

Buna ziua! Am termen de 10 zile pentru a depune raspuns la intampinare si nu stiu daca pentru acest raspuns la intampinare trebuie sa achit taxa judiciara de timbru.( raspuns la o intampinare la contestatie la executare)
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristiru123 , utilizator 11:12, 12 Octombrie 2016
Buna ziua,

Nu este necesara nicio taxa de timbru pentru depunerea raspunsului la intampinare. De altfel, raspunul la intampinare nu este obligatoriu 9este un drept al reclamantului) si nu exista nicio sanctiune pentru nedepunerea lui.

Daca apare pe instiintarea privind depunerea raspunsului la intampinare vreo mentiune cu privire la obligatia dvs. de a achita taxa judiciara de timbru, aceasta este datorata pentru cererea de chemare in judecata si nu pentru raspunsul la intampinare si trebuie achitata si depusa in termenul prevazut in instiintare.
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare tinaa tinaa buna ziua . va rog sa imi spuneti ce inseamna perimarea intr-un dosar civil . ma intereseaza ce se intampla cu taxa de timbru judiciar reclamatul a decedat in ... (vezi toată discuția)
Care sunt exceptiile de ordine publica? ddianna ddianna Buna ziua, Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului de a mai putea propune probe si de a invoca exceptii in afara ... (vezi toată discuția)
Răspunsul la întâmpinare - executare silită familistu familistu Bună ziua Am contestat o executare silită. Intimata a depus cu întârziere întâmpinarea așa cum rezultă din rezoluția instanței ” Având în vedere ... (vezi toată discuția)