avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspunderea magistratilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspunderea magistratilor

Am o decizie definitiva si irevocabila prin care dupa 17 ani de casatorie si toate bunurile comune,instanta de fond,apel si recurs a hotarit ca toate bunurile sa-i revina fostului meu sot iar banii cheltuiti,investiti in timpul casatoriei in casnicie sa-mi fie imputati ca datorie.Mentionez ca nu exista nici un contract de imprumut notarial in baza caruia sa mi se impute suma de aprox.4 miliarde lei vechi.Prin urmare, am ajuns pe drumuri si cu datorii care n-au existat.Am atacat sentinta de fond cu apel cit si cu recurs,insa desi eram in termen si documentele o dovedesc negru pe alb,mi s-au respins ca fiind tardiv introduse.In martie 2015 s-a pronuntat hotarirea definitiva si irevocabila.In sentinta de fond se mentioneaza ca n-am fost prezenta la interogatoriu desi am fost precum si ca in notele depuse am afirmat anumite lucruri desi documentele arata ca nu am scris asa ceva.In aceeasi sentinta instanta mentioneaza ca martorii au declarat anumite lucruri desi nu au declarat,nu apare in declaratia lor ce instanta precizeaza in sentinta.La data pronuntarii sentintei de fond nu am fost citata, nu am fost citata la fiecare sedinta de judecata.Sint multe astfel de falsuri in dosarul de partaj,abuzuri. Ce pot sa fac ca Hotarirea judecatoreasca definitiva sa fie anulata? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mi-au distrus viata cei care au judecat nu pe probe ci pe falsuri acest dosar.Mi-au luat abuziv dreptul de proprietate! Actiunea de constatare a bunurilor s-a facut fara mine, expertiza si audierea martorilor,la fel. Ce pot sa mai fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:20, 12 Octombrie 2016
Daca ati iesit din termenul de apel nu mai aveti ce face in apel...
Astfel de greseli costa enorm.

Daca s-a judecat gresit de tot puteti sesiza CSM.

Ati putea incerca sa cautati si un avocat care sa va analizeze atent cazul ca sa vada daca este exact cum ziceti si eventual sa va ajute si cu formularea sesizarii la CSM.

Nu este atat de simplu precum pare...si se impune ca sesizarea sa fie facuta deosebit de bine si sa demoleze efectiv ceea ce s-a hotarat gresit ( daca este cum ziceti, evident).

Se poate intampla ceea ce ziceti si dupa o judecata legala si temeinica dar...in cazul dvs...parca am dubii ca ar fi chiar corect...
Buna seara,
Citarea NU SE FACE la fiecare termen ci doar la primul termen ulterior avand termen in cunostinta.
Este bine sa va adresati unui avocat care sa va lamureasca asupra unor aspecte de drept care, se pare, va scapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca de 5 ani SerbanMariusRow SerbanMariusRow Buna ziua, O sa incerc sa sintetizez foarte pe scurt pentru a putea primi cele mai utile sfaturi. In anul 2012 am contestat o decizie de concediere ce a ... (vezi toată discuția)
Partaj-sentinta fond-apel sau recurs??? anniela anniela Buna ziua, dosar partaj bunuri comune,dupa indelungi asteptari se da sentinta [b]cu drept de apel [/b]in 15 zile, mai concret, sentinta a fost data in ... (vezi toată discuția)
Recursul in procesul civil se face impotriva ultimei decizii (sentinte) a tribunalului ori si impotriva sentintei civile a judecatorie ? cornaca cornaca Buna ziua doamnelor, domnilor juristi si avocati indraznesc a face o intrabare privind, Recursul la Curtea de Apel Bucuresti. Am trecut printr-un proces ... (vezi toată discuția)