avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... a vandut masina!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

a vandut masina!

buna ziua.
problema mare!
in timpul casatoriei am cumparat un autoturism.fiind despartiti in fapt, sotul meu a vandut masina tatalui lui fara stirea mea......masina era pe numele lui......dar dupa parerea mea drept comun....acum, socrul meu m.a amenintat ca se duce la politie sa spuna ca i.am furat masina...masina si toate actele ei au fost la mine?cum a putut vinde masina?ce pot face?masina este la mine
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 30 August 2009
Avand in vedere situatia delicata ,este de preferat ca in baza documentelor pe care le detineti ,sa contactati un avocat ,care sa analizeze succesiunea evenimentelor si astfel sa decida eventualele optiuni in favoarea dvs.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sanse? anniela anniela Buna ziua. In timpul casatoriei a fost achizitionat un autoturism ( 10.000 E), inainte de inmatriculare, fostul sot ( pe atunci sot ) face fara stirea sotiei ... (vezi toată discuția)
Vanzarea bunurilor comune dintr-o casatorie intrebatorul_g intrebatorul_g am o cunostinta care vrea sa divorteze. In timpul casatoriei s-au cumparat mai multe bunuri printre care si o masina. De curand sotul a vandut masina, care ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri comune in timpul divortzului-legal? tudosemaria tudosemaria Buna ziua.Am completat cererea de divortz in urma cu 2 saptamani la judecatoria de sector,acolo unde amandoi avem domiciulil stabil. Am aflat ca sotul meu a ... (vezi toată discuția)