Buna ziua,
Am urmatoarea situatie si as dori sa stiu cum e mai bine sa procedez. Am incetat contractul de munca cu firma la care lucram si am ramas cu un contract de 2 ore. De asemenea mai am un contract de 2 ore la alta firma si inca unul de o ora la firma mea. In momentul de fata cartea de munca e la mine nemaiavand nicaieri functia de baza cu 8 ore. La toate celelalte firme am o declaratie pe proprie raspundere ca am functia de baza in alta parte. Cum se procedeaza legal? Trebuie sa am neaparat 8 ore pe cartea de munca? Nu as vrea sa trec la 8 ore pe firma mea intrucat nu pot sa platesc acum impozitele fiind pe pierdere.
Daca raman doar cu colaborarile ce implicatii are acest lucru? Mai trebuie sa fac vreo modificare la contractele respective tinand cont ca mi-au solicitat declaratii ca am functia de baza in alta parte?Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Am mare nevoie de ele sa stiu ce e de facut. Multumesc.
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)