avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizatie de construire (intrare in legalitate)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizatie de construire (intrare in legalitate)

Buna seara,

Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct. 2012am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa era ridicata si acoperita cu tabla(la rosu)Am intrebat la urbanism care sunt pasii din acel moment si mi s-a spus sa urmez ceea ce scrie pe verso la autorizatia de construire si intocmai asta am facut.
Termenul de valabilitate al autorizatiei de construire era de construireIntrare in legalitate era de 12 luni, durata de executie a lucrarilor de 24 luni calculata de la data inceperii efective a lucrarilor.In data de 20 oct. 2013 am depus la urbanism comunicarea de incepere a lucrarilor prin urmareterminarea lucrarilor trebuiau realizate pana in oct.2015.In oct 2015 am prelungit valabilitatea autorizatiei de construire pana la data de 10 oct.2016. Pe 26 aug. 2016 am depus declaratie privind valoarea reala a lucrarilor si am platit diferenta care a rezultat din regularizare taxe, 07 sept. 2016 s-a semnat procesul verbal de receptie, pe 07 sept. 2016 am depus comunicarea de incheiere a lucrarilor la I.R.G. si binenteles am platit taxa aferenta.
A urmat depunerea dosarului la taxe si impozite, am fost instiintata verbal ca sunt buna de plata a impozitului din 2012 cu penalitatile respective,este normal ceea ce mi se intampla?Intradevar am gresit ca am inceput fara autorizatie dar am platit cu varf si indesat, amenda, expertiza tehnica,expertiza la foc...Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)
Plata impozit casa, constructie noua cu autorizatie construire(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate)pe 22 oct 2012,termenul de valabilitate al autorizatiei era de 12 luni si durata de executie a ... (vezi toată discuția)
închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)