adminibuc a scris:
Este vreo lege care sa le dea dreptul sa faca acest lucru?
Cu ce argumente pot sa vin eu ca si proprietar???
Va rog sa ma ajutati
La mine la bloc tocmai s-au schimbat repartitoarele de cost cu unele cu cittire radio. Celor vechi, care aveau mai bine de 10 ani, firma care gestioneaza activitatea nu le mai gasea baterii (!?). Bateria era un LiIon, o singura celula, care arata ca bateriile acelea mici, de 12 V, cam cat o jumatate de baterie AAA. Cum nu mai gaseau, cand sunt bateriii standard, nu stiu.
Pentru asta, s-a discutat in adunarea generala a proprietarior care, ati ghicit, s-a tinut abia la a doua convocare si, de la 6 scari, 10 etaje, s-au adunat doar vreo 30 de persoane. Asta este simtul nostru civic, nu ne pasa! Probabil ca si la dvs. s-a urmat aceasta procedura, legala. Informati-va. Daca este asa, si refuzati sa va montati noile repartitoare, o sa platiti, foarte legal, la pausal!
Cat priveste aspectul practic al chestiunii, eu le consider o binecuvantare: daca la contoarele de apa puteam sa dau anticipat situatia, in cazul in care lipseam mai mult de acasa, la repartitoare nu puteam. Acum, am scapat de o grija.