avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dupa deschiderea procedurii de insolventa a unei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dupa deschiderea procedurii de insolventa a unei societati comerciala aceasta mai poate fi executata silit?

Buna dimineata
Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea speta
Unei societati comerciale X i s-a admis cererea de intrare in insolventa; dupa aceasta data, s-a formulat de catre executor judecatoresc o cerere de executere silita
INTREBARE; Societatea trebuie sa formuleze o contestatie in instanta sau avand in vedere prev. art 75 din legea insolventei aceasta cerere de executere se suspenda de drept? Va rog mult daca puteti sa ma lamuriti...
Notificati executorul judecatoresc cu privire la deschiderea procedurii.
In mod normal ar trebui sa emita o incheiere prin care dispune suspendarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere suspendare executare a sentintei pronuntata de instanta de fond cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am formulat cerere de suspendare a executarii unei sentinte pronuntate de catre prima instanta pana la solutionarea ... (vezi toată discuția)
Care hotarare judecatoreasca este valabila LUCIAN DARLOMAN LUCIAN DARLOMAN Buna ziua, vreau sa cer celor in cunostinta de cauza o lamurire; detin o hotarare judecatoreascadefinitiva pe care am pus-o in executare. Ulterior, ... (vezi toată discuția)