avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care hotarare judecatoreasca este valabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care hotarare judecatoreasca este valabila

Buna ziua,
vreau sa cer celor in cunostinta de cauza o lamurire;
detin o hotarare judecatoreascadefinitiva pe care am pus-o in executare. Ulterior, creditorul a formulat conteststie la executare, respectiv suspendaea provizorie a executarii la 3 Instante din tara; Judecatoria Brezoi, Judecatoria Pitesti si Innalta Curte de Casatie si Justitie.
La Judecatoria Brezoi, creditoarea castiga in ambele spete, iar la Judecatoria Pitesti si la Innalta Curte, actiunile i-au fost respinse.
Ok si acum vine intrebarea; CARE HOTARARE ESTE VALABILA LA ACEASTA DATA ? fac mentiunea ca Executorul Judecatoresc se afla pe raza Judecatoriei Brezoi, respectiv tot aceasta instanta a incunviitat executarea hotararii.
Multumiri anticipate !!!
Cel mai recent răspuns: LUCIAN DARLOMAN , utilizator 15:54, 17 Septembrie 2014
Prin contestatii nu se inlatura valabilitatea titlului executor . NU ati precizat in ce masura s-a admis contestatia . Suspendarea executarii este valabila pana la solutionarea contestatiilor dupa care se reia. Mergeti la executor si continuati executarea silita.
In mod succesiv a fost admisa actiunea de suspendare a executarii, iar apoi a fost admisa contestatia la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare provizorie sabinna sabinna Impotriva unei firme a inceput executare silita a unei sentinte comerciale executorie dupa prima instanta. Am facut doua cereri de suspendare provizorie a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)