avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... emitere decizie pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

emitere decizie pensie invaliditate

in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a primit decizia de pensie. El este bolnav si are nevoie de tratament balneofizioterapeuric, pe care nu-l poate urma fara un cupon de pensie, plus toate medicamentele le cumparam la pret integral(tot din lipsa cuponului) Am fost personal la Casa de Pensii si ni s-a comunicat sa avem rabdare pana la sfarsitul lunii octombrie ca s-ar putea sa primeasca deciiizia prin posta. La noi rabdarea a ajuns la limita. Unde ne putem adresa pentru a obtine aceasta decizie urgent?
Cel mai recent răspuns: agata61 , utilizator 11:16, 18 Octombrie 2016
A fost sotul azi in audienta la directorul CNP Caras Severin si i s-a comunicat ca nu a fost emisa decizia de pensie datorita unei adeverinte de grupa de munca,pe care ei vor sa o verifice daca este corecta si, prin urmare, au mai cerut o adeverinta de la satierul unde a lucrat care sa ateste ca prima adeverinta este corecta. Nu stiu de ce la depunerea dosarului de pensie nu ni s-a comunicat ca mai trebuie o adeverinta la acea adeverinta. Mi se pare ceva de domeniul SF. Efectiv nu mai stim cum sa procedam. Care este tariful unui proces cu acesta institutie si de unde trebuie sa incepem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Iosif1962 Iosif1962 Am depus dosarul de pensie pentru limita de vârstă în data de 09-08-2021 ,la vechimea din tara am adăugat și anii lucrați în Italia,durează foarte mult ... (vezi toată discuția)