avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valoare ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valoare ajutor de inmormantare

Buna ziua. Am un salariat caruia i-a decedat tatal si angajatorul doreste sa ii acorde un ajutor de inmormantare. Care este valoarea pe care o poate da angajatorul salariatului pentru acest eveniment sau mai bine zis cum se stabileste valoarea acestui ajutor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 19 Octombrie 2016
Cuantumul ajutorului de inmormantare acordat de catre angajator din fondurile proprii trebuie sa fie mentionat in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de inmormantare poate fi platit si de angajator si de casa pensiei? adrianamantarau adrianamantarau Bunicul meu a decedat in urma cu cateva zile. Ma interesa sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de inmormantare si din partea angajatorului. Din partea Casei ... (vezi toată discuția)
Deces angajat Nicu2008 Nicu2008 Buna ziua Va contactez in legatura cu o probleam legata de decesul angajatului asociatiei de propietari .Angajatul este om de servici ,iar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare cerveza123 cerveza123 Buna ziua! Am un angajat a carui mama a decedat. Aceasta avea ajutor social de la primarie. Ea nu era trecuta ca si coasigurat al angajatului. Primaria a spus ... (vezi toată discuția)