avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deces angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deces angajat

Buna ziua
Va contactez in legatura cu o probleam legata de decesul angajatului asociatiei de propietari .Angajatul este om de servici ,iar intrebarea mea este :asociatia ce suma este obligata sa plateasca ca ajutor de immormantare rudei angajatului????
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
Nicu2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 12 Februarie 2014
Asociatia de proprietari nu este obligata sa acorde ajutor de inmormantare
Nu este obligata sa plateasca nicio suma. Poate doar un ajutor crestinesc din partea asociatiei de proprietari.
Deoarece a fost asigurat ajutorul de inmormantare il poate solicita o ruda care a suportat cheltuielile de inmormantare de la casa de pensii, Este in jur de 2300lei.

www.avocatnet.ro/content/art...
Acordarea unui ajutor de înmormântare de catre un angajator este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de inmormantare poate fi platit si de angajator si de casa pensiei? adrianamantarau adrianamantarau Bunicul meu a decedat in urma cu cateva zile. Ma interesa sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de inmormantare si din partea angajatorului. Din partea Casei ... (vezi toată discuția)
Valoare ajutor de inmormantare emaio emaio Buna ziua. Am un salariat caruia i-a decedat tatal si angajatorul doreste sa ii acorde un ajutor de inmormantare. Care este valoarea pe care o poate da ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare Remus47 Remus47 Am avut un salariat care a decedat si familia imi cere ajutor de inmormantare , desi in contractul individual de munca nu era stipulat asa ceva. Casa de pensii ... (vezi toată discuția)