avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate

buna ziua. noi locuim la casa bunicilor sotului meu, insa acestia sunt morti si nu a facut nimeni cadastru , sau impartirea proprietatii. toti mostenitorii sunt de acord ca noi sa stam aici, si am dori sa facem cumva, sa ne putem bransa la apa si la lumina, pe numele nostru. am inteles, dintr-o discutie cu cineva de la primarie, ca am putea face o adeverinta de rol, insa nu am inteles prea bine. ma puteti ajuta cu cateva informatii? precizez ca nu dorim sa facem cadastru, sau altceva, nu avem deocamdata bani pentru asa ceva, si dorim sa ne punem apa si curent, pentru minimul confort.multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 12:03, 27 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu v-as recomanda; la un moment dat cand mostenitorii se vor supara sau vor gasi altceva mai bun de facut cu casa, dvs. ramaneti legati de aceste contracte; tb facute succesiunile cum se cuvine si apoi un contract de comodat pe casa (chirie fara bani); cu acest contract puteti face ce contracte vreti; pt succesiune nu e nevoie de cadastru/intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu vrea sa-mi doneze locul si casa unde stam. ... Catin2020 Catin2020 Buna ziua, Tatal meu vrea sa-mi doneze locul si casa unde stam. Pe titlul de proprietate (ordinul prefectului) este trecut tatal meu precum si bunica mea ... (vezi toată discuția)
Conditii cumparare imobil amavrancea amavrancea Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat .Sunt proprietara unei case situata intr-o curte comuna in care se mai afla inca un imobil. Proprietara ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. In acest moment noi locuim cu cei 2 copii intr-o casa batraneasca, ce a fost a bunicilor sotului meu( au decedat). Pe casa nu are nimeni acte, din ... (vezi toată discuția)