avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte proprietate

Buna ziua. In acest moment noi locuim cu cei 2 copii intr-o casa batraneasca, ce a fost a bunicilor sotului meu( au decedat). Pe casa nu are nimeni acte, din cate am inteles . Dorim sa facem actele pe casa, pentru a ne putea bransa la apa si canalizare. Daca nu are nimeni acte, nici succesiune nu e facuta, cum vom putea trece casa pe numele sotului? Toti fratii tatalui sau sunt de acord sa ne lase noua casa...ne putem bransa la apa si fara aceste acte?.... multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate elizaelena1994 elizaelena1994 buna ziua. noi locuim la casa bunicilor sotului meu, insa acestia sunt morti si nu a facut nimeni cadastru , sau impartirea proprietatii. toti mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)