Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

moldenerg 
	    	Utilizator

moldenerg 
	    	Utilizator	    

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			 moldenerg 
	    	Utilizator

moldenerg 
	    	Utilizator	    

E vinovat dupa mine si cine a acceptat chitanta anulata fara a fi ambele exemplare. Desi dupa cum ati precizat, problema este ca se pot emite chitantele si apoi sa se anuleze doar exemplarul d-voastra. Controlul intern ar trebui sa prevada astfel de situatii.
Programul informatic nu ar trebui lasat configurat asa cum este acum, astfel incat sa permita listarea chitantelor fara incasarea banilor. Mai bine ati avea chitantier care sa fie numerotat si inseriat si sa fie emis manual.
Puteti efectua o cercetare disciplinara.
~ final discuție ~
 Banciu Mitica	                   

Buna seara.Am lucrat la o firma importanta din tara pe postul sofer livrari,deci livram marfa clientilor.In octombrie 2014  am plecat de la ei fara sami dau ... (vezi toată discuția)
	                    Banciu Mitica	                   

Buna seara.Am lucrat la o firma importanta din tara pe postul sofer livrari,deci livram marfa clientilor.In octombrie 2014  am plecat de la ei fara sami dau ... (vezi toată discuția)

brusturel	                   

Sunt angajat la societatea x de 4 ani in functia de ag. vanzari .In toata aceasta perioada am incercat sa-mi respect toate atributiile specificate in fisa ... (vezi toată discuția)
	                    brusturel	                   

Sunt angajat la societatea x de 4 ani in functia de ag. vanzari .In toata aceasta perioada am incercat sa-mi respect toate atributiile specificate in fisa ... (vezi toată discuția)

mad_john	                   

Situatie. Firma de distributie vinde marfa fara factura ( pe aviz), soferul livreaza, ia banii pe avize si isi da demisia. I se semneaza incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
	                    mad_john	                   

Situatie. Firma de distributie vinde marfa fara factura ( pe aviz), soferul livreaza, ia banii pe avize si isi da demisia. I se semneaza incetarea contractului ... (vezi toată discuția)