avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raport expertiza tehnica judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raport expertiza tehnica judiciara

Bună seara
Am făcut o expertiză tehnică agricolă pe 2 suprafețe de teren pe ultimi 3 ani.paratul a solicitat o nouă expertiză.noul expert a solicitat la DADR tarifele la lucrări,preturile produselor (legume)la prețul pieței.ceea ce mă șocat este faptul că acele terenuri nu produc nimic ,ba mai mult sunt păguboase reieșind din calculele expertului o pagubă pe minus.specific ca pe acele terenuri am cultivat(cartofi,ceapa,rosii,tutun,etc)întrebarea mea este următoarea "din câte îmi amintesc acele date statistice trimise de DADR nu se iau în considerare de către instanța,motivul fiind declararea producției și valoarea fiind declarata de către agricultor".Am contactat un nou expert care a citit Noul raport și mi a zis că este dezastros.tot ce sa calculat este pe minus.as dori să știu dacă există vro lege cu privire la datele statistice trimise de DADR.(ag2).Am înțeles că pot contesta raportul și am făcut demersuri la un expert.expertul propus de instanță s a deplasat în iunie pt a vedea gradina ,iar a2oara pe data de 14 septembrie in gradina rămânând doar gogoșari care nu se înrosisera si cei mici eu decizând să i tai pt a curăța gradina.fasolea,lubenita,tutunul,vinetele,cantalopi nu mai erau spunând mi ca vrea să le vadă vrejurile.eu trebuia să le depozitez să le arăt.iar în raport a trecut ca nu mai era nicio productie și era terenul Imburuienat cosit recent,nu am exploatat terenul conform tehnologiei.as dori să știu ce motive as putea invoca pt un nou raport de expertiza.noul expert nu prea mi a oferit motivele spunând mi ca se va întâlni cu avocatul meu pt a contesta raportul.in avocat am încredere toate procesele pe care le am avut mi le a castigat.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 09:37, 21 Octombrie 2016
Buna ziua,

Daca aveti deja avocat angajat in cauza (in care aveti incredere, dupa cum spuneti) si aveti si un expert parte angajat (asa se intelege din cele relatate de dvs.), acestia cu siguranta va pot lamuri cu privire la toate aspectele litigiului dvs. concret.

In lipsa studierii temeinice a actelor de la dosarul cauzei, un raspuns primit pe forum ar fi inutil.

Va recomand sa vorbiti deschis atat cu avocatul, cat si cu expertul parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Judecator corupt .....? caman caman Buna ziua,in urma mosteniri unui teren cu casa din partea tatalui meu am fost surprins sa aflu ca vecinul sa intabulat peste o parte din terenul meu...(si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ; am un proces pe rol cu vecinul ;contestatie la executare ... Tudorel Maduta Tudorel Maduta Buna ziua ; Am un proces pe rol cu vecinul ;Contestatie la executare ; In 2003 a fost pronuntata o Sentinta in care instanta a hotarit in parte ,[nu in ... (vezi toată discuția)