avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil

Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?

Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.

Cursul este unul de perfectionare profesionala, adresat persoanelor cu studii medii economice, dar si celor cu studii superioare.


Cursul dureaza 5 saptamani, cate 2 zile pe saptamana (probabil martea si joia), dupa amiaza.

Pretul cursului este de 2200 Ron (organizatorul nu este platitor de TVA).

Pentru inscriere:
www.seminariileavocatnet.ro/...

Cursul se finalizeaza cu un examen (sustinut in prezenta unor reprezentanti ai Consiliului Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) in urma caruia se acorda o diploma diploma care certifica calificarea in profesia de contabil, recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Vrei sa capeti experienta in profesia de contabil? Acest curs iti ofera experienta practica, interpretari, exemple concrete, solutii reale la problemele zilnice cu care se confrunta un contabil.

Contexpert Consulting este acreditata de Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor in vederea organizarii cursurilor de obtinere a calificarii pentru profesia de contabil, diploma eliberata in urma absolvirii acestor cursuri fiind recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Aceste cursuri se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si celor care deja au ani de exeperienta in contabilitate si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu. Suportul de curs cuprinde, pe langa partea teoretica, si foarte multe exemple practice din activitatea unor companii din domenii diferite, acestea fiind tratate atat din punct de vedere contabil (documente justificative, inregistrari contabile, raportari legale), cat si din punct de vedere al implicatiilor fiscale. Experienta practica a trainerilor in domeniul contabilitatii si fiscalitatii asigura plusul de valoare al acestui curs, acestia fiind tot timpul pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor cursantilor, oferind interpretari, exemple concrete, solutii.

Plusurile aduse de acest curs de contabilitate fata de alte cursuri la care ati participat pana acum, sunt:
• cursul trateaza toate tipurile de operatiuni contabile ce pot fi intalnite in activitatea unei companii;
• este imbinata partea teoretica cu exemple practice;
• pe langa prezentarea tratamentului contabil al unei operatiuni se pune accentul si pe tratamentul si implicatiile fiscale ale acesteia, specificandu-se de fiecare data baza legala;
• pentru fiecare tema discutata sunt expuse exemple concludente, care fixeaza notiunile prezentate;
• intrebarile dumneavoastra primesc intotdeauna raspunsuri profesioniste, bine argumentate;
• suportul de curs va reprezenta o baza de cunostinte la care puteti apela oricand, de-a lungul activitatii dumneavoastra.

Trainerul cursului:

Eugenia Ion – Tax Consultant – Contexpert Consulting SRL

Fiind membra a echipei Contexpert Consulting de peste 5 ani, Eugenia are o bogata experienta in consultanta fiscala si contabila, in aplicarea standardelor de contabilitate dar si in organizarea si sustinerea cursurilor de formare profesionala, avand peste 150 de ore de curs sustinute pana in prezent. Ea este consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali si expert contabil autorizat de C.E.C.C.A.R.
Eugenia lucreaza cu companii nationale si multinationale, acordand consultanta pe probleme fiscale si contabile in diferite domenii de activitate, participa la proiecte de reorganizare, achizitii, fuziuni, divizari pentru clienti din diverse industrii, revizii contabile si fiscale, due diligence, elaboreaza si publica articole de specialitate etc.
Imbinand abilitatile teoretice cu cele practice capatate in urma experientei acumulate, Eugenia sustine cursuri pe teme fiscale si contabile pentru pregatirea si perfectionarea profesionala a angajatilor companiei Contexpert Consulting, prin acest program urmarindu-se imbunatatirea continua a activitatii acestora, evolutia profesioanala rapida a angajatilor fiind astfel unul dintre factorii de success ai companiei.

Totodata, in cadrul programului de pregatire profesionala continua, Eugenia participa la seminarii organizate de organismele profesionale din Romania, la workshop-urile organizate de Morison International, retea internationala de contabilitatate a carei membra este Contexpert Consulting, cat si la seminarii internationale.

Pentru inscriere:
www.seminariileavocatnet.ro/... >
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:39, 2 Septembrie 2009
cefacilitati ai daca ai absolvit acest curs?
poti sa tii contabilitate primara si pentru certificarea documentelor platesti expert contabil?
Pana maine, cand o sa vin cu un raspuns mai lung din partea celor de la Contexpert (partenerii care organizeaza cursul de contabilitate, iata ce lamuriri pot da despre acest curs):

1. Este un curs autorizat de Ministerul Muncii, iar autorizatia poate fi verificata la Minister. Autorizatia de organizare a cursului este eliberata in 23.09.2008.

2. Codul COR pentru care este stabilit acest curs este 343302 - Contabil (Subgrupa majora 34, Grupa minora 343, Grupa de baza 3433), Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale).

Noi nu ne dorim sa ducem in derizoriu munca nimanui. Pur si simplu am incheiat un parteneriat pentru oferirea de cursuri si oamenilor care isi doresc sa aiba o cariera indreptata spre zona financiar - fiscala a serviciilor din societatea noastra.

Imi pare rau daca cineva se simte ofensat de durata acestor cursuri. Ne-am interesat nu doar la partenerii nostri, ci si la Minister, etc. si am aflat ca aceste cursuri sunt organizate de multa vreme in Romania si ca au un scop util petnru oamenii care vor sa inceapa de undeva profesia de contabil. Bineinteles, ulterior, daca isi doresc sa devina experti contabili, auditori, etc sau sa ocupe posturi care necesita studii superioare, va fi nevoie de indeplinirea formalitatilor pe care le presupune obtinerea acestor calitati.

O sa revin cu mai multe amanunte.

Multumesc.

personal nu ma simt ofensat si nici macar amenintat, sunt constient de valoarea si pregatirea personala, capabil sa fac fata concurentei pe care o apreciez de altfel...
subiectul in cauza necesita o altfel de abordare:- un curs care initiaza nu poate crea profesionisti, ci cel mult niste absolventi cu pretentii care vor intari randurile mediocritatii...eu cunosc contabili cu vechime si multa experienta care s-au calit in lungul sir de ani de activitate in domeniu...la un moment dat Legea contabilitatii a fost modificata si in randul lor s-a nascut teama ca nu vor mai putea profesa...unii au sarit in bancile Spiru Haret pentru a obtine diploma atat de necesarea- ei erau aceeasi insa-buni profesionisti cu indelunga experienta...Contabili!!! Daca dintre acestia am trimite cativa la cursurile acelea si i-am intrebat cat au trudit, cat le-a luat sa stapaneasca meseria pe care o practica, fata de care au dobandit unii rutina, altii experienta trecand peste pragul contabilitatii de gestiune spre analiza si interpretatre, studiu si solutii...ehhh...As vrea sa fac si eu un curs de 10 zile de drept si sa optin calitatea de jurist (no ofence)...sau macar 10 zile de ....orice...orice
Masinaria de scos banii cu orice pret functioneaza in Romania la cote maxime...se speculeaza orice, oricat...bani sa iasa. Pe ce "patura" de contabili se va aseza societatea asta a noastra....economics...care si asa nu respecta nici o regula a jocului?
Apreciez efortul dumneavoastra si implicarea o apreciez...Insa de multe ori a fi partas la un demers condamnabil te face complice...As aprecia mult mai mult ca profesionisti inteligenti si dedicati ca dumneavoastra sa se impotriveasca la astfel de practici care nu fac societatii decat rau...la prea putini bine...Si chiar nu stiu cand omul- fiinta aceasta lacoma- se va satura de bani si va cauta satisfactie dincolo...undeva...E alta discutie.

Imi cer scuze daca...Spor!!
Ultima modificare: Luni, 31 August 2009
Ilie Stanica, Consultant fiscal
Uite ca aici nu suntem de acord. Eu unu imi doresc sa fac un astfel de curs. Pentru ca un avocat (chiar daca nu mai practic) trebuie sa aiba si cunostinte de contabilitate daca vrea sa reuseasca in activitatea de consultanta. Si diploma aceea de contabil care inteleg ca vi se pare stupida e mai putin importanta.

Din cate vad, COR-ul are mai multe tipuri de activitati de contabilitate pe care le reglementeaza. Nu sunt contabil de profesie si nici nu ma pricep sa va spun diferenta dintre ele. Inteleg ca pentru unele se cer studii medii, in timp ce pentru altele se cer studii superioare ori mai mult decat atat. Asa e scris acolo. Ca e bine, ca e rau, e la fel cu diferentele dintre barourile traditionale si cele paralele. La fel cu diferentierea dintre avocati si consilieri juridici. Nu e rolul meu sa le judec.

Imi pare rau ca ne considerati complice la o activitate care vi se pare discutabila. Si eu sunt interesat de discutia pe care o propuneti dvs. Daca aceste cursuri sunt utile sau nu.

Din punctul meu de vedere, sunt utile. Si am inceput prin a spune ca ma intereseaza si pe mine. Dar parerea mea e doar parerea mea. Daca cineva imi spune ca aceste cursuri au demolat breasla contabililor din Romania si argumenteaza aceasta opinie, va dau dreptate si renunt sa mai vorbesc ceva pe tema acestor cursuri.

Si in cazul asta imi pare ca e de spus acelasi lucru ca si in cazul juristilor si neintelegerilor dintre ei. Mergem cu totii inainte, fie ca ne certam sau nu unii cu altii. Ne punem piedica in fiecare zi si ne injuram reciproc, dar tot ne lovim unu de altul pe strada. Asa ca, poate acum e timpul sa ascultam macar ce are de spus cealalta parte.
Presupun ca acest curs este un curs de perfectionare, si nu de calificare, ceea ce mi se pare super in regula, si nu vad unde este supararea. Daca studiati pe site-ul CNFPA, veti remarca foarte multi furnizori autorizati care au in oferta astfel de cursuri.

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)
Profesie mediator ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, Daca sunt angajat ca referent in justitie la un cabinet de avocatura, pot sa profesez ca mediator? Va multumesc, Ioana (vezi toată discuția)