Vreau sa imi deschid un business in care sa personalizez telefoane din punct de vedere stilistic aplicandu-le strassuri sau alte accesorii.
Intrebarea mea este, daca eu iau un telefon Samsung si pun cristale Swarowski pe el si vrea sa il vand sub firma mea, mentionand totusi ca este un telefon Samsung, am nevoie de acordul celor de la Samsung avand in vedere ca eu nu schimb cu nimic partea electronica a telefonului, doar pe carcasa lui sunt puse aplicatii.... ??
Opinia mea este: DA, trebuie acordul celor de la Samsung.
Ei sunt care detin dreptul de proprietate si in ceea ce priveste de design-ul carcasei/formei telefonului.
Daca eu teoretic vand servicii de personalizare si telefonul .... in loc de telefon personalizat (ca un intreg), iar pe bon apare Telefon Samsung spre exemplu si 'servicii de personalizare', nu ar fi o optiune?
daca ati platit produsele sunt ale dvs. dar cand le vindeti va trebui sa le garantati. daca vreti sa apelati la garantia producatorului, jucati dupa regulile lui.
povestea cu "serviciile de personalizare" e o smecherie. daca va vine un client cu probleme si producatorul sustine ca garantia nu acopera un produs modificat?
Popsockets
Ion Creanga
Buna ziua! Reprezint un magazin ce vinde accesorii GSM. De curand au aparut pe piata produsele Popsocket, suport de mana pentru telefon. Zilele trecute, a ... (vezi toată discuția)