avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

Buna ziua,am o problema cu casa unde locuiesc .
Casa in care locuiesc este construita in 1965 si nu a fost intabulata niciodata.este casa bunicilor mei iar acum locuiesc eu si parintii mei in ea,de fapt mama locuieste in aceasta casa de cand s-a nascut.Aceasta casa se afla pe un teren care apartine fratilor mamei mele ,doi frati ai mamei mele s-au intabulat in anul 1977 pe tot terenul ,chiar si cel de sub casa,ei stau intr-o casa duplex in spatele casei noastre.Acum am aflat ca unul dintre frati a deschis proces pentru granituire impotriva celuilalt frate,deoarece nu exista garduri care sa delimiteze clar cat foloseste fiecare .Ce sa fac eu care sunt la mijloc intre cei doi?Sa intervin in proces?
Cel mai recent răspuns: adyfloryn , utilizator 18:44, 25 Octombrie 2016
In cazul in care aveti interes puteti formula cerere de interventie conf.art.61-67 NCPC.
Buna ziua,
Da, e bine sa interveniti in dosar.
A fost dezbatuta succesiunea de pe urma bunicilor?
daca nu atunci solicitati aceasta dezbatere.
Cum a fost INTABULAT terenul doar pe numele fratilor?
Consultati un avocat care sa va ajute.
fratii au intabulat terenul prin uzacarpiune fara sa stie mama mea.
Se poate ca unul dintre frati sa ceara interventia mamaei mele in proces?
a fost dezbatuta succesiunea dupa parinti,mama mea apare in cele doua certificate de mostenitor si are si testament lasat de mama ei.doar ca la momentul cand s-au facut certificatele de mostenitor terenul a fost deja intabulat pe cei doi frati fara sa stie nimeni nici macar parintii lor.unul dintre frati a lucrat in politie si a intabulat cu,,pile,,.
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2016
adyfloryn, utilizator
Buna ziua,
Nu se poate sa se fi intabulat ceva in acest mod nici macar in perioada ceausista.
Partea mamei este a ei si ce vrea sa ocupe fratele mamei e altceva.
E bine sa consultati un avocat.
se poate si inca foarte bine,au dat in judecata parintii si pe toti care au avut domiciliul la aceasta adresa,mai putin pe mama mea care era sora cu ei.si au castigat in 1977 procesul de uzacarpiune de lunga durata prin jonctiunea posesiunilor,in timp ce parintii sunt paratii.
si a mai facut multe falsuri nu doar asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire maricica_23 maricica_23 Apelez la sprijinul dumneavoastra pentru urmatoarea problema : Bunicul meu din partea mamei a decedat in 1992 . In urma succesiunii de la aceea vreme , mama ... (vezi toată discuția)
Executare silita FLORINA241185 FLORINA241185 Stau intr-o casa facuta in 1965,care a avut anexe grajd,sura si magazie de lemne, terenul pe care se afla casa mea,a fost intabulat in intregime de alti doi ... (vezi toată discuția)
Termen acceptanta succesorala - legea 18/1991 adriana-de adriana-de Stimati Domnilor Avocati, va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Este vorba de dezbaterea succesiunii dupa bunica mea, plecata din tara cu fiul ei ... (vezi toată discuția)