avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hartuire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hartuire

Locuiesc la bloc. Am o vecina sub mine care ma terorizeaza. In fiecare zi, de cate ori vede ca vin acasa incepe si bate in plafon. Deja devine picatura chinezeasca. Cui ma pot adresa cu o plangere. Sub incidenta carei legi intra o astfel de fapta pt ca am studiat codul penal si parca la hartuire nu se incadreaza. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:40, 26 Octombrie 2016
Faceti o sesizare la politia locala.
Este prima institutie unde va puteti adresa. Nu stiu cum o sa dovediti acest lucru, poate cu martori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii gheorghe1978 gheorghe1978 Buna ziua, vreau sa va prezint pe scurt o situatie dificila ptr mine; detin un apartament intr-un imobil nou cu 10 apartamente, doar 2 locuite, fara sa existe ... (vezi toată discuția)
Distrugerea bunului personal -masina andreea644 andreea644 buna ziua am un vecin tampit pot sa ii zic .... are o patura pe balcon care o uda tot timpul cu apa , mia distrus masina pe partea dreapta la aripa cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii miha79 miha79 Buna ziua! Locuiesc la bloc, la etajul 3, am trei copii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, iar de cand ne-am mutat in acest bloc vecinii de dedesupt si cei ... (vezi toată discuția)