avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract Orange

Cum se poate rezilia un contract de telefonie mobila inainte de termen?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 19:15, 26 Octombrie 2016
Buna seara,

Va trebui sa cititi termenii si conditiile generale ale contractului incheiat cu Orange, indeosebi capitolul privind terminarea si rezilierea contractului. Termenii si conditiile generale ale contractului va sunt de obicei inmanate la momentul semnarii actelor pentru abonament, insa il puteti gasi si pe site-ul Orange.

In principiu, va trebui sa notificati Orange printr-o adresa scrisa si trimisa la sediul Orange prin care aratati ca intelegeti sa reziliati contractul. Totusi, ar fi bine sa stiti ca Orange poate solicita obligarea dvs. la plata unor sume reprezentand contravaloarea subventionata prin abonament la achizitionarea telefoanelor mobile sau altor dispozitive (daca este cazul), in situatia in care se reziliaza anticipat contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati in cazul in care nu am achitat factura orange? Andubeatbox Andubeatbox Buna ziua lume! Acum un an am facut un abonament de 8 euro, acum vreo 3luni am facut inca unul de 20 euro... nu am mai platit factura orange de doua luni din ... (vezi toată discuția)
Top factoring - facturi orange zziizzuu zziizzuu Buna ziua, In anul 2013 am incheiat un contract de telefonie mobile cu compania Orange, pe 2 ani (fara a achizitiona vreun telefon sau a primi orice alt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)