avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce pot pati in cazul in care nu am achitat factura ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce pot pati in cazul in care nu am achitat factura orange?

Buna ziua lume! Acum un an am facut un abonament de 8 euro, acum vreo 3luni am facut inca unul de 20 euro... nu am mai platit factura orange de doua luni din motive financiaro-medicale, si am de plata 350 de lei aproximativ. Am primit un mesaj de la orange ca risc sa ni se rezilieze contractul,dar si un mesaj de la coface, cum ca sa platesc datoria! Ce pot pati daca nu platesc? Daca se reziliaza contractul, voi fivobligat sa platesc restul lunilor de abonament integral cum scrie in contract? Si daca da, nu este ilegal acest lucru??
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 19:30, 18 Noiembrie 2016
Buna seara,

In momentul in care Orange va rezilia contractul, dvs. ar trebui sa achitati atat debitul restant, cat si contravaloarea taxei de reziliere prevazuta in contract. Daca ati avut o perioada determinata a contractului (de obicei pe 2 ani), va trebui sa suportati si contravaloarea lunilor ramase din perioada contractuala, daca v-ati achizitionat echipamente de telefonie mobila al caror pret a fost diminuat in considerarea abonamentului contractat (adica daca v-ati cumparat telefon/tableta cu pretul specific pentru abonament, nu "la liber").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturi abonament orange ionel_craciun ionel_craciun Buna Ziua. In 2014 mi-am facut un abonament la orange in valoare de 25 de euro, perioada abonamentului fiinde pana in 2016 la finalul anului. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange claudi72 claudi72 Cum se poate rezilia un contract de telefonie mobila inainte de termen? (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)