avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITII PUBLICE 2016
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITII PUBLICE 2016

Buna ziua, sunt noua pe postul de responsabil achizitii publice,drept urmare...:O
Am achizitionat prin achizitie directa, justificata fiind alegerea procedurii, produse de curatenie.Acestea prevazute fiind in planul achizitiilor publice pe anul 2016, eu mai trebuie sa fac vreun referat, nota justificativa cu valoarea estimata si de ce am optat pentru un anumit operator economic, sau doar la listarile din SEAP, adaug documentul justificativ-respectiv factura fiscala? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Daniella13, utilizator
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 09:50, 5 Noiembrie 2016
-referat de necesitate,
-nota justificativa privind achizitia cu precizarea valorii estimate si justificarea alegerii modalitatii de achizitie directa conf. art. de lege
-nota justificativa a achizitiei in care justificati alegerea facuta de la un anumit operator eco. fata de altul, valoarea totala a achizitiei conf. detaliilor de achizitie din catalogul electronic din SEAP si a modalitatii de finalizare a acesteia (contract, comanda)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)