avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import bunuri
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import bunuri

Buna ziua,

In cazul in care cumpar niste articole vestimentare din UK, sa zicem 100 de tricouri si 50 de perechi de pantofi, pentru care primesc o factura pe persoana fizica, de la vanzator, ar putea fi probleme la vama? Mai ales in cazul in care o sa le trimit in Romania printr-o firma de transport/curierat.

Daca da, ce pot sa fac ca sa le evit? O sa fie o situatie unica, achizitia asta e practic un test de piata.

Multumesc mult,
Razvan

Alte discuții în legătură

Taxa vamala + tva Fnae Fnae Am gasit un telefon la un pret super pe internet (299$ - 340$ cu tot cu transport) si voiam sa intreb daca trebuie sa platesc alte taxe? Cei de la site au zis ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produs achizitionat in ue ? in2ition in2ition Buna ziua, Urmeaza sa primesc un colet din Statele Unite. Este vorba de un laptop, care a fost achizitionat in UK si trimis in Statele Unite. Am factura ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)