avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Conditii export produse
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Conditii export produse

Buna ziua,

In cazul in care am deschis o societate in Romania, care isi propune sa vanda in principal catre cumparatori straini, care ar fi elementele principale de care trebuie tinut cont, ca sa ma asigur ca potentialii cumparatori sunt companii reale si nu risc o inselaciune? Cum ii pot verifica?
In materie de clauze contractuale, termene de plata, conditii de shipping, asigurari ale marfii si tot asa.

De asemenea, care sunt modificarile care trebuiesc aduse unei firme, pentru a putea face comert international? Sau trebuie deschisa de la inceput cu acest scop?

Cu multumire,
Razvan

Alte discuții în legătură

Teren arendat cu probleme europe europe Sunt PFA platitor de TVA Am în arendă de la X persoană fizică o suprafata de teren pe perioada 2009-2019. În anul 2011 am primit o notificare de la X ca ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Buna ziua! Am o 'mica problema'. In urma cu 10 ani am cumparat o garsoniera de la matusa mea cu clauza de uzufruct. Acum doresc sa o vand. Momentan matusa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu? ContSters90283 ContSters90283 Buan ziua, Am si eu un caz de discutat, am un srl care a livart marfa catre un al srl, exista un contract intre noi dar nu au fost lasete garantie ... (vezi toată discuția)