avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Procedura infiintare ordin/colegiu national profesional
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Procedura infiintare ordin/colegiu national profesional

Buna ziua,as dori informatii legate de infiintarea unui ordin/colegiu national profesional.Stiu ca se infiinteaza in urma adoptarii unei legi dupa dezbatere in Senat si Cdep,dar as vrea sa stiu ce trebuie facut pentru ca propunerea legislativa sa ajunga in Parlament.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:41, 19 Iulie 2017
convinsi ceva deputati si / sau senatori sa fie initiatori ai proiectului, sau ministerul de resort sa initieze un proiect de lege care sa fie adoptat de Guvern si depus la parlament...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea gratierii cedo cedo As dori sa stiu daca adoptarea Legii gratierii propusa de deputatul N.Paun, implica si reducerea pedepselor care fac parte din exceptiile de la ... (vezi toată discuția)
Promulgare proiect de lege Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, pentru acest proiect de lege http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16642 , cam cand credeti ca o sa fie ... (vezi toată discuția)
Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)