avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... verificare la domiciliu in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

verificare la domiciliu in timpul concediului medical

Buna ziua.V-as ruga frumos sa-mi spuneti daca mai este valabila legea prin care esti verificat acasa in timpul concediului medical?Va multumesc anticipat.O zi buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 29 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu data de 10 iulie 2015, prin Legea nr. 183/2015 privind aprobarea OUG nr. 36/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 s-au abrogat prevederile privind verificările la domiciliu în timpul concediilor medicale ale angajaţilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsului .Am fost amenintat de seful meu la telefon ca voi fi cautat acasa desi am o interventie chirurgicala si sant in concediu medical.Va multumesc mult
Ii puteti explica sefului dvs faptul ca nu mai exista o astfel de prevedere legala,iar acel control nu poate avea nicio consecinta impotriva dvs.
Șeful poate face verificări.
Statul este o alta entitate care este diferita de firma.

Faptele au rămas incriminate penal.

Dacă sunteți operat și aveți acte nu aveți de ce sa va faceți probleme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu mai poate face verificari la domiciliu în timpul concediilor medicale ale angajaţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Prezint urmatoarea situatie: Avem un angajat care a anuntat ca o sa prezinte concediu medical, stiidu-se faptul ca a plecat in vacanta.Am vorbit la telefon ... (vezi toată discuția)
Program control concediu medical la domiciliu bună ziua , care este programul în care poți fi controlat ... AnaeO AnaeO Bună ziua , Care este programul în care poți fi controlat la domiciliu în cazul unui concediu medical pe care angajatorul îl consideră suspicios ? ... (vezi toată discuția)