avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incetare cim la pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incetare cim la pensionare

Buna ziua,
In cazul unei angajate membra in CA al societatii care la data de 3 noiembrie 2016 indeplineste conditiile de pensionare la limita de varsta, stagiu de cotizare peste 35 ani si varsta 60ani si 5 luni, angajatorul mai are obligatia sa ii mentina cim pana la data expirarii mandatului sau trebuie sa inceteze cim ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vanatorul , utilizator 20:54, 30 Octombrie 2016
Are c.i.m.sau are contract de mandat, intrucat sunt doua contracte distincte si care sunt supuse unor acte normative diferite ?
Persoana in cauza este angajata cu contract individual de munca si aleasa in Consiliul de administratie al societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de incetare a cim la pensionarea pentru limita de varsta vanatorul vanatorul Buna seara, O angajata nascuta la data de 3 iunie 1956 indeplineste in 3 noiembrie 2016 cumulativ conditiile pentru pensionare la limita de varsta (60 ani si ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata - fara penalizare awe awe Buna ziua! Mama mea este nascuta la 8.03.1956 si lucreaza din data de 14.08.1975. As dori sa aflu cu ce data isi poate face dosarul de pensie fara ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa-mi depun dosarul de pensie? mrg mrg buna ziua. Tatal meu implineste 60 de ani in luna noiembrie a acestui an. Are 35 ani cotizatie la stat si are grupa a 2 a de munca echivalentul a 6 ani , poate ... (vezi toată discuția)