Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

MariaCB78 
	    	Utilizator

MariaCB78 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ciprianpaul	                   

Buna ziua! In cazul unui divorț în care soții nu se înțeleg asupra tutelei copiilor, de la ce vârstă poate un minor sa hotărască cu cine vrea sa stea? ... (vezi toată discuția)
	                    ciprianpaul	                   

Buna ziua! In cazul unui divorț în care soții nu se înțeleg asupra tutelei copiilor, de la ce vârstă poate un minor sa hotărască cu cine vrea sa stea? ... (vezi toată discuția)

diana_sal	                   

divort cu copii minori
buna ziua!
Problema mea e mai atipica. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam la nortar. Avem impreuna 2 copii minori. Unul nascut ... (vezi toată discuția)
	                    diana_sal	                   

divort cu copii minori
buna ziua!
Problema mea e mai atipica. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam la nortar. Avem impreuna 2 copii minori. Unul nascut ... (vezi toată discuția)

luca_claudia72	                   

as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)
	                    luca_claudia72	                   

as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)