avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme cu un service auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme cu un service auto

Buna seara,
Acum o săptămana am avut mașina in service. Când am ridicat-o am avut unele probleme la mașina dar cea mai gravă a fost atunci când mi-a căzut roata din partea stânga fata. Va rog sa imi Spune-ți dacă pot acționa in judecată service-ul unde am reparat mașina pentru daune morale? Din fericire eu nu am pățit nimic pt ca am reusit sa opresc mașina la timp. Precizez ca am fost si au recunoscut verbal ca au uitat sa strângă șuruburile la roata si mi-au arata pe înregistrare. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 30 Octombrie 2016
Da, puteți să acționați în instanță service ul auto dar vă sfătuiesc ca mai înainte de acest lucru să încercați să ajungeți la o înțelegere amiabilă. Solicitați în acest sens o despăgubire (pe care să o lăsați inițial la aprecierea lor).
Daca tot vi s-a recunoscut verbal,incercati sa solutionati amiabil,mai ales ca sustineti ca mi-au arata pe înregistrare.
Daca detineti probe rezonabile,puteti sa actionati in instanta service-ul
Recunoasterea verbala initiala este greu de crezut ca va fi sustinuta si in fata instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto alia777 alia777 Buna ziua, Am avut o \\"intalnire\\" neprevazuta si foarte urata (intr-o noapte) cu o groapa pe Serban Voda, in Bucuresti, sectorul 4, care mi-a facut praf ... (vezi toată discuția)
Prestatii service auto IonVictor IonVictor Am un autoturism nou (rulaj cca.35.000 Km) si am fost la un service-auto pentru a stabili cauza aparitiei unei pete de lichid de racire sub compartimentul ... (vezi toată discuția)
Plângere penalã pentru pãrãsirea locului accidentului gagica.ionut gagica.ionut buna ziua.Ieri am am avut un accident in care am atins cu roata din stanga fata o pers in apropierea trecerii de pietoni.am oprit masina pe dreapta,am ... (vezi toată discuția)