avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lămurire Ordonanța de urgență 60/2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lămurire Ordonanța de urgență 60/2016

Potrivit art.75 (1) din ordonanța de urgență 60/2016 care completează legea 76/2002 privind stimularea ocupării forței de muncă,angajatul,pentru a beneficia de acel stimulent financiar,trebuie să facă dovada schimbării cărții de identitate sau a vizei de flotant?

Alte discuții în legătură

Romanii care se intorc in tara primesc bani de la stat Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Am citit astazi un articol care spune (pe langa altele) ca romanii din strainatate, care se intorc sa lucreze in tara primesc bani de la ... (vezi toată discuția)
Ce beneficii sunt pentru angajarea unui elev de 17 ani idroidsq idroidsq Buna ziua, Am o sala de jocuri playstation 4 / PC as vrea sa angajez pe timp de vara elevi si as vrea sa stiu care sunt beneficiile. Unii spun ca nu se ... (vezi toată discuția)
Stimulent financiar pentru angajarea studentilor marianar marianar Buna ziua, Daca angajez studenti cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, nu numai pe perioada vacantelor beneficiez de acel stimulent de ... (vezi toată discuția)