avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare articol incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare articol incetare CIM

Buna ziua,

Se poate modifica articolul incetarii unui contract de munca?
Am facut incetarea acum doua saptamani si doresc modificarea articolului cu care am facut incetarea, este posibil?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 1 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Din descrierea sumara realizata de dvs. nu inteleg in concret la ce va referiti.
Detaliati situatia.
Da, se poate corecta temeiul de drept al incetarii unui raport de munca.

Anulati incetarea c.i.m. in REVISAL , dupa care operati din nou incetarea c.i.m. cu articolul corect.

Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu lucrez în SAGA și am procedat în felul următor : am modificat articolul, am generat un nou registru și l am încărcat pe portalul de revista. Doar ca pe portal îmi arata ca s a operat pe data de 01.11.2016 dar nu și ce anume. nu arata articolul la nici o încetare. EU sper sa fi preluat cei de la ITM informatia. Va mulțumesc !
Am făcut o încetare cu un anumit articol. intre timp fostul angajat s a hotărât ca ar fi vrut sa intre în șomaj. ÎN cazul acesta ar fi trebuit sa fac desființarea postului de munca și încetarea cu articole. 65 alin. 1 . ăsta as fi vrut eu sa operez acum...
Daca ati modificat articolul, atunci pe portal ar trebui sa apara la incetare articolul corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Completare revisal cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, va rog sa ma lamuriti , incetarea, modificarea unui Cim , cand se completeaza in Revisal , la rubrica Explicatii legea te obliga sa mentionezi ... (vezi toată discuția)