avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de insotitor persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de insotitor persoana cu handicap

Buna seara stie cineva ce acte trebuiesc pentru obtinerea unei indemnizatii de insotitor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 2 Noiembrie 2016
Acte necesare:
• copia actului de identitate
• copia certificatului de încadrare în grad de handicap
• daca persoana cu handicap este pensionara, va depune copia deciziei de pensionare si ultimul talon de pensie, în original
• copia actului de identitate al reprezentantului legal (pentru minori sau pentru persoanele cu handicap grav puse sub interdictie, ertifica hotarârea judecatoreasca în copie)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine indemnizatie de insotitor? micutza_girl18 micutza_girl18 Buna seara!Va rog frumos imi puteti spune ce acte trebuiesc depuse pentru dosarul de insotitor si unde(Primarie sau Asociatie)?Sa va spun mai exact tatal meu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea indemnizatiei de insotitor conf. art.42 alin.4 din legea 448/2006 animarsrl animarsrl Buna ziua, in cazul persoanelor cu handicap grav psihic sau mental. Rudele acestora care solicita indemnizatia de insotitor trebuie obligatoriu sa aiba ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor mari64 mari64 Buna seara! Mama mea are 77 de ani si sufera de Parkinson si Dementa senila. Are nevoie de ajutor si supraveghere in permanenta. Am fost cu ea la comisia de ... (vezi toată discuția)