avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscrierea actului de vanzare cumparare la primarie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscrierea actului de vanzare cumparare la primarie

Buna , am cheapest o casa acum o luna. Dar nu am timp sa merg la primarie as o inscriu in nu stiu ce carte funciara. Ce se intampla daca nu o inscriu anul acesta. Sunt ceva amenzi? Poti pierde proprietatea? Poate merge altcineva in locul meu?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:42, 5 Noiembrie 2016
Procura o faceti la un notar, daca nu va inscrieti la rolul fiscal de la primarie platiti amenda conform Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2016 am achizitionat un imobil. am facut contract ... oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, In anul 2016 am achizitionat un imobil. Am facut contract de vanzare-cumparare la momentul respectiv, dar nu am facut demersurile sa l inscriu pe ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala adriano251982 adriano251982 A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de ... (vezi toată discuția)