avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare de boala (depresie)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare de boala (depresie)

Buna ziua imi puteti spunedaca pe baza de depresie te poti pensiona? Am 32 de ani si 4 copii si recent am fost la psihiatrie si mi sa spus ca am depresie. Ce puteti sa imi spuneti. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:36, 1 Iulie 2017
Sunt pensionate și persoanele bolnave de depresie cu episoade depresive severe.
Medicul psihiatru face referatul cu recomandarea de pensionare.
Numai dacă aveți depresie severă cu episoade severe ciclice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii si costul pentru a da in judecata un psihiatru LorenaMiki LorenaMiki Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii si costul pentru a da in judecata un psihiatru care nu a respectat protocolul de protectie a vietii prin ... (vezi toată discuția)
Intrebare daniella28 daniella28 Buna ziua,daca am o depresie severa si tendinte de suicid ca am multe probleme care m-au doborat,am mai avut o depresie acum 10 ani puternica ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie a unei persoane cu ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua, 1.Este suficienta o \\\\"consultatie\\\\" la medicul psihiatru ptr a hotari ca pacientul are sau nu are discernamant?(medicul psihiatru presteaza ... (vezi toată discuția)