avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii si costul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii si costul pentru a da in judecata un psihiatru

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii si costul pentru a da in judecata un psihiatru care nu a respectat protocolul de protectie a vietii prin prescrierea de antidepresive care au provocat decesul prin sinucidere al unei persoane? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:02, 16 August 2025
In prima faza puteti face plângere la colegiul medicilor pt malpraxis.
Greu va fi de gasit o vina.
Bolnavul psihic s-a sinucis din cauza unei depresii severe, ș-i greu de dat vina pe medicamentele antidepresive care aveau rolul de ai ameliorarea starea depresivă.
Psihiatrul a prescris medicamente aprobate de Ministerul Sănătății.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse in proces (probleme cu psihiatrul) astra123 astra123 Buna ziua. Bunica mea de la tara s-a plans doctorului de familie ca are [b]mici[/b] probleme cu somnul. Acesta a pus-o sa vorbeasca la telefon cu un psihiatru ... (vezi toată discuția)
Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru Blanky Blanky Care este pedeapsa pentru un psihiatru ce da medicamente de tip anti-depresiv unui minor.Este vorba de Seroquel,ce este interzis persoanelor sub 18 ani. Ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)