avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pierdere diploma absolvire 8 clase
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pierdere diploma absolvire 8 clase

Sant in spania,am pierdut diploma acum 10 ani,nam declarat ,acum am nevoie la un curs de specializare,cum o pot obtiene?
Cel mai recent răspuns: FLORIN TRIPON , utilizator 17:02, 12 Aprilie 2021
Adresati-va unitatii emitente a diplomei.
BUNĂ ZIUA. AM RĂMAS FĂRĂ FOAIA MATRICOLA DE 8 CLASE ȘI ȘCOALA UNDE AM TERMINAT 8 CLASE A FOST DESFIINȚATĂ . VĂ ROG SĂ-MI SPUNEȚI CE TREBUIE SĂ FAC SĂ POT OBȚINE ALTĂ FOAIE MATRICOLĂ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma catalinalin catalinalin buna ziua am o diploma de absolvire a scolii profesionale de mecanic conducator auto eliberata in 1990. as vrea omalogarea ei in spania .ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)
Obþinerea foii matricole dupa 10 ani...ºcoala neterminatã estefan25 estefan25 ma adresez din nou dumneavoastra .si va mult pentru ajutorul oferit data trecuta .am 29 de ani si am resedinta in spania ,momentan sant in somaj ca si inca 6 ... (vezi toată discuția)
Băiatul meu a pierdut diploma de 12 clase. de unde ... CristinaAdina1987 CristinaAdina1987 Bună ziua. Băiatul meu a pierdut diploma de 12 clase. De unde o poate recupera? Pt ca liceul unde a terminat i-a zis ca ei nu i-o mai pot da. Mulțumesc. (vezi toată discuția)