avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tulburarea linistii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tulburarea linistii

Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca de 6 luni "aude zgomote mici in tavan noaptea la 3". Am incercat sa-i explic ca 2 luni apartamentul nu a fost locuit. In luna urmatoare ne-a reclamat din nou la administrator ca scapam pe jos diverse chestii la ora 3 noaptea. Ieri a fost din nou administratorul ca rostogolim bile prin casa la ora 3. Practic odata pe luna cand vine administratorul pentru incasarea cheltuielilor reclama pe cateva persoane din bloc, la noi fiind problema cea mai mare pentru ca locuim deasupra lui. Parerea mea este ca omul are ceva probleme. Dar eu ce pot sa fac sa nu ma mai trezesc luna de luna cu administratorul la usa pentru reclamatii?
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 09:53, 31 August 2009
Dna. adina01 de ce nu ii aplicati tactica din Asterix si Obelix? :) Raspundeti-i cu acelasi "serviciu" daca tot urca administratorul o data pe luna la dvs. sa se opreasca si la el sa-l informeze de sesizare!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire vecin Tania 758 Tania 758 Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul care locuieste sub apartamentul tatalui meu. Oricine ar locui acolo, vecinul de jos face reclamatii si remarci ca ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor ROXANA_GEORGIANA ROXANA_GEORGIANA Buna seara,va scriu din disperare.Am o problema fara rezolvare.Locuiesc la bloc,deasupra mea am niste vecini zgomotosi, care banuiesc ca au atelier in casa. In ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul acestor reclamatii absurde? ana3333 ana3333 Buna ziua, as avea nevoie de opinii si sfaturi. Problema cu care ma confrunt dureaza de mai multi ani.Desi sunt o persoana foarte linistita , lucrez aproape ... (vezi toată discuția)