Buna ziua
Dupa ce am facut un act de donatie catre fratele meu , cumnata mea a inceput sa ma sune si sa ma ameninte pe mine si familia mea ca vine cu baietii de cartier si ne baga in spital , ne taie bucati si ne omoara ....
intre timp s-a convins si tata de ceea ce faceau ei dar asta numai dupa ce iau vindut de prin casa si iau sustras banii de pe carduri , mai ales ca a avut confirmarea de la "cumnata mea " care i-a recunoscut in fata lui tata ca il injecteaza pe fratele meu DIN DRAGOSTE si a hotarat sa-mi dea mie apartamentul urmand ca eu in schimbul parti lui fratimiu din apartament sa-i trec garsoniera in care locuiam pe numele lui ....numai ca era o problema ......eu ii declarasem razboi total cumnatei mele si nu am acceptat sa-i trec garsoniera lui fratimiu fara niste clauze care au exclus-o pe cumnata mea din contract asta facand-o acuma sa-mi ameninte familia
Din dragoste unii mai si mor! B-)
Nu aveti cum sa interveniti fiindca este clar ca fratele dvs ii tine partea fiind depedent de acele substante care ii sunt injectate! Puteti insa sa sesizati politia si i-ati face un bine . Mai ales daca acele substante ii sunt injectate fara voia lui , lucru de care ma cam indoiesc!B-)
da inteleg dar partea proasta cu politia este ca el ..fratele ..din cate stiu eu este in evidenta lor , oricum o sa merg la politie sa fac o plingere impotriva "iubitei mele cumnate " si una impotriva lui maica-sa care m-a sunat si ea sa-mi confirme amenintarile facute de fiica ei la adresa mea dar si cu toate problemele astea din politie ma gindesc ca aia nici nu ma baga in seama......oricum as putea sa fac si eu o "brigada " si sa ma duc in berceni peste ei dar nu vreau sa se ajunga acolo ...vreau sa o "lucrez" legal .din toate punctele de vedere
inca una care o irita pe "cumnatica" este faptul ca dupa ce m-am mutat in apartament ....cu acceptul lui fratimiu am inchiriat garsoniera ...el a luat banii pe avans si garantia si a plecat in Italia ..intre timp au plecat si chiriasii care nu au stat decat 3 luni ...intelegerea intre mine si fratimiu a fost sa impartim banii pe chirie pina se muta el de tot ..... eu ..cu acceptul lui tata ..... [toate astea pina sa fac actul de donatie ] ......am inchiriat iar si bani pe avans si garantia i-am luat eu de data asta , dupa care a venit fratimiu sa facem actele pe garsoniera ......in fine ...am facut actu de donatie ...dar el nu avea bani la el sa plateasca actele ....si au ramas la notara pina vine cu banii ...era ultima zii de serviciu al notarei ca pleca in C.O . am plecat ...eu cu tata si cu nevasta-mea .......pt ca garsoniera era pe numele meu si a nevestei mele dar ea era cu numele de fata trecuta in acte pt.ca nu eram casatoriti cand am cumparat-o.....fratimiu intre timp s-a intors cu soacra-sa si a platit actele [ulterior am aflat ca erau banii lu soaca-sa ...cu care sa-u platit actele] si au luat toate actele care le-am facut la notara........ulterior am constatat ca uitasem certificatul de casatorie la notara ....am sunat-o si ne-a zis ca le-a dat actele noastre ..adica si actele mele si a lui tata ...le daduse lu frati-miu....el..la 3 zile dupa ce a luat actele a plecat iar in Italia ...si asa au intrat actele mele in posesia cumnatei mele care ma sunat si a iceput sa ma santajeze ca daca vreau actele sau dau banii pe chirie de la garsoniera ...........nu am acceptat si asa au inceput amenintarile la adresa mea si a familiei .......ia-m zis ca poate sa se stearga la fund cu actele alea ca ma duc si anulez actul de donatie si atunci a luat foc si a trecut si la amenintari cu mesaje cu clanuri care sechestreaza care omoara si mi-a pus in vedere sa am grija de aia mica [fimea].....asa ca vreau sa stiu cum pot sa scap de ea ..legal.......
Hartuire?
sirc
ce pot face impotriva cumnatului cand acesta este sub influenta alcoolului si ma ameninta?mentionez ca locuim in acelas apartament (eu cu sotul,el cu sotia si ... (vezi toată discuția)