avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma

Buna ziua.
Imi puteti spune daca pot face sediu social pentru o firma la o adresa unde am inchiriat cu contract declarat la Administratia Financiara unei persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Lili_Stefan , utilizator 07:46, 8 Noiembrie 2016
in principiu da. insa trebuie sa depuneti si o declaratie pe propria raspundere autentica prin care sa va asumati ca imobilul, prin structura lui, permite funcţionarea mai multor societăţi în încăperi diferite sau în spaţii distinct partajate. De asemenea sa aveti in vedere ca numărul societăţilor comerciale ce funcţionează într-un imobil nu poate depăşi numărul de încăperi sau spaţii distincte obţinute prin partajare.
Buna dimineata.E vorba de o singura societate care sa aiba sediul social fara activitate acolo.Contractul de inchiriere este cu o persoana fizica,e vorba de o garsoniera.In cazul acesta se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social fara activitate B.Rachel B.Rachel Buna ziua, ma numesc Bianca si as avea cateva intrebari legate de sediul social fara activitate. Am un apartament dat in chirie si folosit cu ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament cu chirias? antonela222 antonela222 Vreau sa pun ca sediu social apartament personal ( 3 camere) care are un chirias - persoana fizica (contract de inchiriere declarat la fisc - fara specificarea ... (vezi toată discuția)
2 srl-uri cu același sediu Alexou Alexou Buna ziua! M-ar interesa daca se Pit înființa 2 SRL-URI având ca sediu social aceeași adresa? Va Multumesc (vezi toată discuția)