avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... rugaminte
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

rugaminte

In atentia D-lui Administrator
Am primit urmatorul mesaj --- On Sat, 8/29/09, nanea diana wrote:

From: nanea diana
Subject:
Date: Saturday, August 29, 2009, 11:05 AM

Buna ziua
Apelez la dvs pt ca nu pot recupera parola pe avocatnet.
Sunt autentificata DIANA AVA.Nu imi pot recupera parola de o saptamana si nu pot apela la nimeni.Va rog daca puteti semnalati cazul meu administratorilor.Va multumesc

Poate o puteti ajuta. Multtumesc :luck:
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 14:21, 29 August 2009
Se pare ca Diana si-a rezolvat problema.

Cred ca a trimis mai multe mesaje......Diana.... sper ca e ok
Am luat legatura direct cu administratorii. Si i-am transmis Dianei ceea ce am discutat cu Alin Popescu. Si s-a rezolvat problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)
Ordinul ms/cnas nr. 60/32/2006 - incalca dreptul copiilor peste 7 ani la ingrijire/atentia mamei atat timp cat sunt bolnavi acasa sau internati in spital Profu40 Profu40 Buna ziua, asta am patit oameni buni, fetita mea in varsta de 8 ani a facut febra 3 zile la rand si ne-am internat in spitalul Victor Babes. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- lamuriri sentinta Constantin Iulian Voicu Constantin Iulian Voicu Buna ziua. Am si eu o nelămurire. În cele ce urmează aș vrea să mă lămuriți un pic. Nu inteleg sumele, Va rog cum puteți, pe scurt să mă lămuriți ... (vezi toată discuția)