avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

Bun gasit!
1. taxa de timbru judiciara o pot achita la of postal?
2.trebuie formulata cerere atunci cand o depun la registratura?
3. ma puteti ajuta cu un model,va rog.....?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:30, 8 Noiembrie 2016
Taxa judiciara de timbru o achitati la Directia Locala Taxe si Impozite de domiciliu,depuneti la registratura instantei o cerere in care aratati nr.dosar,nume,calitatea dvs.(reclamant/parat),obiectulcauzei,precizati ca ,depuneti chitanta in original.
multumesc,se depune in 2 exemplare?atat taxa cat si actele solicitate de instanta?
Cererea in 2 exemplare, pe exemplarul dvs.luati semnatura si stampila de la registratura instantei,chitanta de plata intr-un singur exemplar original, daca sunt acte care trebuie comunicate partii adverse in atatea exemplare cate parti sunt plus un exemplar ptr.instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort taleamihaela taleamihaela care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a intenta un divort (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord naluminita naluminita de ce acte este nevoie pentru depunerea cererii,daca se poate si prin imputernicirea unei rude,dar in cazul in care cununia civila a fost facuta in alt oras ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)