Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa-mi mute subiectul la locul potrivit.
Mama este plecata in Spania si ca sa-i pot plati in avans niste credite la banca (aici in Romania) imi trebuie aceasta procura. Ea este de acord dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru asta. Stiu ca include un notar dar ... mai departe nu stiu.
Persoana din Spania se va deplasa la ambasada sau consulatul roman pentru realizarea unei procuri. Adresa consulatului este: La Vaguada-Fuencarral, Avda. Cardenal Herrera Oria, nr.134, Madrid 28034. Telefoanele consulatului: (prefixul 0034-il formati daca nu sunati din Spania)91-3597623; 3504436; 3501881; 3454553; 4137412; 4137425. Adresa ambasadei romane este: Avenida de Alfonso XIII nr.157, Madrid 28016. Site-ul web al ambasadei este madrid.mae.ro.
Redactarea si autentificarea unei procuri costa 20 de euro, taxa consulara. Solicitantul va trebui sa se prezinte personal la ambasada sau consulat si sa-si probeze identitatea si calitatea de cetatean roman cu un act de identitate valabil.
Procura spania
meteorarlg
Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)