avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obiecte patrimoniu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obiecte patrimoniu

Buna ziua. In 2014 am avut o perchezitie de la politia Timis, eu sunt un colectionar monede , cumparam din Romania, site "ocazii" si de afara ebay, in urma acestei perchezitii mi-a fost ridicata colectia. In acest caz sunt martor, se pare ca in urma cu cativa ani am cumparat de la cineva care "sapa" pe langa cetatile dacice (asa au ajuns la mine). Dosarul se plimba prin Timis, Bucuresti si acum este la IGPR. Au fost efectuate mai multe expertize, asta stiu, dar nu mi-a fost trimis rezultatul lor, daca unele din aceste monede sunt de patrimoniu oficial. Puteti sa ma ajutati cu un raspuns legal sau care este legea privitoare la aceste situatii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:34, 9 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Formulati o cerere scrisa si solicitati sa vi se spuna stadiul dosarului si calitatea dumneavoastra in dosar.
Solicitati sa vi se spuna si care este situatia bunurilor dumneavoastra aratand ca sunteti cumparator de buna credinta.
Daca monedele sunt confiscare atunci ar trebui sa fiti despagubit cu o justa valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperare bijuterii confiscate ana cata ana cata se pot recupera bijuterile din aur in urma efectuarii unei perchezitii? perchezitia a vut loc in 2002, persoana respectiva fiind scoasa de sub urmarire penala (vezi toată discuția)
Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)