avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... licenta exclusiva/neexclusiva
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

licenta exclusiva/neexclusiva

La incheierea unui contract de licenta exclusiva/neexclusiva pentru un brevet de inventie, taxa de mentinere in vigoare trebuie sa fie achitata? si daca OSIM-ul trebuie informat despre aceasta actiune?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Alte discuții în legătură

Brevet mroby mroby Bună ziua, as avea o întrebare, poate ma puteți indruma. Exista o societate comerciala care a brevetat un produs însă contra cost vor sa dea acceptul ca ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune - brevet de inventie iandreea iandreea Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu un contract de cesiune a unui brevet de inventie si,daca se poate,sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru ... (vezi toată discuția)
Taxã menþinere brevete de invenþie monik monik buna ziua, am si eu cateva nelamuriri legate de plata taxelor de mentinere brevete, nu am reusit sa primesc vreun raspuns pana acum, m-am gandit sa incerc si ... (vezi toată discuția)