avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot actiona firma in judecata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot actiona firma in judecata?

Buna seara
Am o intrebare:pot actiona firma in judecata daca am contractul de munca suspendat?Doresc sa-i actionez in judecata pt plata drepturilor salariale anterioare suspendarii cim
Si inca ceva...........ti se poate da chitanta pt oprire salariala?din cate stiu eu nu este legal si totusi colegelor mele care au acceptat demisia si plata lipsei din inventar li s-a dat o chitanta cu suma pe care o au de plata(imputatie)
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2009
Beauty, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:00, 30 August 2009
Sansele cresc considerabil daca sunteti reprezentata de avocat. El stie cum sa va formeze o aparare potrivita cazului. Succes
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Asa am sa fac fie ce-o fi!
Va dorim succes! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere totala salariu Beauty Beauty Buna ziua Vreau sa va expun urmatorul fapt:cum poate un angajator sa retina salariul aferent lunii anterioare tuturor angajatilor(5 la numar) dintr-un punct ... (vezi toată discuția)
Concediere gritosu gritosu Buna seara, am o problema si sper sa gasesc un raspuns. In data de 22,01,2013 seful meu a venit la munca si mi-a spus ca vom inceta coaborarea. Din acel ... (vezi toată discuția)
Va rog putin ajutor demisie, cim mihai_mol mihai_mol Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ... (vezi toată discuția)