avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in ce consta executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in ce consta executarea silita

Buna ziua,

Am luat un imprumut de la Provident in 2014 de 1750 ron. Am achitat din el o parte din banii , problema este ca mi-a expirat termenul de valabilitate al contractului si cei de la Provident ma obliga sa plates o rata de 400 roni lunar timp de 7 luni sa acopar suma imprumutata + dobanda. In caz contrar vor apela la executarea silita. Nu am avut cu cine sa vorbesc pentru a putea achita macar 200 ron lunar pentru acoperirea creditului. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii, ce am de facut in continuare.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
timaru1982, utilizator
Pe contractul pe care l-ati semnat nu este mentionat niciun cont bancar ca sa faceti plata acolo?
Executarea silita presupune fie executarea sumelor de bani aflate in conturi(inclusiv card) sau,executarea silita mobiliara(bunuri mobile)
Au trimis ei un cont printr-un sms dar ma obliga sa platesc suma de 400 ron.
Cum va obliga?
Pana la urma le virati ce suma aveti.
Sa mentionati la explicatii ce reprezinta suma ca sa nu fie alocata gresit.
Nu am voie sa depun alta suma in acel cont decat 400 ron. Mai putin nu pot. Daca nu depun acea suma vor apela la executare silita .

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu executatii silit care achita datoria in contul executorilor bancari daca executorii bancari au fost desfiintati husseincudop husseincudop In 2010 am fost executat silit de catre o banca ptr intarziere in achitarea unui credit de nevoi personale. La data executarii silite eram plecat din tara , ... (vezi toată discuția)
Rata lunara maryan27 maryan27 Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)