Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Company Advising, utilizator
			 maryan27 
	    	Utilizator

maryan27 
	    	Utilizator	    

Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Mulțumesc pentru răspunsul d-voastră. Apar în Biroul de Credit datorita restantelor din primele rate. Persoana care a întocmit creditul a venit cu o oferta ulterioara creditului. Am acceptat, fiind prezentat ca o refinanțare, crescând doar perioada de creditare. De fapt, am aflat peste 6 luni, acela era un nou credit. Am fost sunat și mi s-a comunicat ca mai am de plata, pe lângă rata lunara pe care o aveam, o alta rata. Care deja era restanta și introdusa în Biroul de Credite. Greșeală mea, nu am citit contractul cap-coada. Dar în momentul acesta, nu am unde achita rata lunara.
			~ final discuție ~
 Gociu_g	                   

Buna seara. 
Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)
	                    Gociu_g	                   

Buna seara. 
Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)

danaianache	                   

Buna ziua,
Am avut un credit de nevoie personale, neachitat la timp, banca a dat creditul catre executor judecatoresc care mi-a pus proprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)
	                    danaianache	                   

Buna ziua,
Am avut un credit de nevoie personale, neachitat la timp, banca a dat creditul catre executor judecatoresc care mi-a pus proprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)

Dan Belea	                   

Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Dan Belea	                   

Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)